• Kerkstraat 2
  • Dorpsstraat 42 - 42a te Ilpendam
  • Logo
  • Rietveld Huis van den Doel
Dorpsraad Ilpendam deelt wat er speeltPVV ondanks verwachte zege niet invloedrijk in Brussel: 'Je staat buitenspel''Veel jonge kiezers willen radicalere keuzes dan de democratie toelaat'Kamer: Gezondheidswinst voorwaarde bij vergroening Tata SteelAdema hoopt op terugkeer pulsvisserij; werken aan gunfactor in EUVerdachte fietsongeluk oud-minister Dekker vrijgesprokenStaatssecretaris accepteert geen verder uitstel onderzeeboten-deal'Nederland onvoldoende weerbaar tegen hybride aanvallen'Hoe laat je de Europese verkiezingen leven? Partijen nog één keer de straat opHoe Brussel en Den Haag influencers inzetten voor de Europese verkiezingenKabinet: pas door met 'methode-Laurentien' na aanpassingenPlasterk over excuses aan Omtzigt in Telegraaf: 'Was geen gelukkige vorm'Kabinet belooft snel met plan te komen tegen Russische dreiging op NoordzeeStichting Laurentien en ministerie overhoop over toeslagenaffaire, morgen besluit kabinetNieuw kabinet kijkt naar FvD voor meerderheid in Eerste KamerRutte over NAVO-baan: 'Ik ben optimistisch, maar het is nog niet rond'Nederland dreigt subsidie scanners in haven te verliezen door spionagecontrolesOrbán nog niet overtuigd, maar sluit Rutte als NAVO-topman ook niet uitVan der Plas na gesprek in Brussel: vooral investeren in goede relatiesDick Schoof wil 'premier van alle Nederlanders' zijnReacties op Schoof: van 'goede vent' tot vraagtekens bij verledenVergeet niet onze pagina in uw favorieten te zetten ...

De gemeente heeft zich aangesloten bij ‘meer bomen nu’. Deze stichting verwijderd jonge boompjes (zaailingen) ca. 1 m1 a 2m1 hoogte en geeft deze een nieuwe bestemming. Komende zaterdag gaan ze een klein deel (dus niet alle) van de zaailingen in het Van Oorschotplantsoen verwijderen. Zie onderstaande info.

🌳 Op zaterdag 2 maart gaan we zaailingen redden in Ilpendam. Deze zaailingen moeten wijken omdat ze te dicht bij het pad staan of er teveel van zijn, zonde! Op deze leuke dag leer je over boompjes, soorten in winterstand, geniet je van een korte groene work-out en hebben we samen een gezellige dag in natuur!

💚 Alle leeftijden, met en zonder groenkennis welkom. Aanmelden kan via: